Kompany: "Bewijzen dat we een grote ploeg zijn"

Kompany: "Bewijzen dat we een grote ploeg zijn"
Foto: © SC

Vanavond staat Vincent Kompany voor een quasi onmogelijke opdracht. In Cam Nou moet de aanvoerder van Manchester City een 0-2-achterstannd proberen op te halen tegen Messi en co. Toch blijft de Rode Duivel positief.

“Het gevoel dat de kwalificatie onmogelijk is, is het beste wat er bestaat”, zegt Kompany in Het Nieuwsblad. “We hebben één groot voordeel. We hebben ons lot in eigen handen. Ik wil dan ook iedereen duidelijk maken dat we erin geloven. Dat zijn we onszelf en onze 5.000 meegereisde fans verschuldigd.”

Als de spelers er nog in geloven, dan kan het nog volgens de City-kapitein. “In voetbal kan alles. Ooit winnen we de Champions League, en ik voel al sinds het begin van dit seizoen dat dit jaar wel eens speciaal zou kunnen worden. Als alles goed gaat, denk ik dat we in staat kunnen zijn om Barcelona pijn te doen.”

“Het is nu dat we moeten bewijzen dat we een grote ploeg zijn en ook in Europese wedstrijden voor een memorabele avond kunnen zorgen”, zegt Kompany. Memorabel is het minste dat je zou kunnen zeggen bij een uitschakeling van Barça. Het zou dan de eerste keer ooit zijn dat City de kwartfinales van de Champions League bereikt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties