Brepoels: "Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Brepoels: "Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging"
Foto: © Photonews

Bart Wilmssen gaat vanaf volgend seizoen aan de slag als oefenmeester van Dessel Sport. Guido Brepoels doet de voetbaljaargang dan wel nog uit als veldheer, maar betreurt het lekken van de nieuwe coach.

Door Cédric De Volder

Guido Brepoels is aan zijn laatste weken bezig als T1 van Dessel Sport. De voormalige coach van onder meer STVV en OH Leuven zal worden opgevolgd door Bart Wilmssen. Dat werd nú - op enkele weken van het einde van het huidige seizoen - al bekend gemaakt.

"Ik kreeg vanochtend een telefoontje van het bestuur van Dessel", legt de Eigenbilzenaar uit in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Er werd me meteen verteld dat mijn opvolger met naam en toenaam in de krant stond. Maar één ding is zeker: mijn werkgever heeft niets naar buiten gebracht. Ik snap dus ook niet vanwaar die informatie komt."

"Misschien opnieuw aan de slag aan de top in tweede klasse?"

"Nochtans is het al enkele weken duidelijk dat onze wegen zullen scheiden", gaat Brepoels verder. "Ik wil daar verder geen details over geven. Al is het natuurlijk jammer dat iedereen de nieuwe coach nu al kent. Het huidige seizoen is nog niet voorbij, hé."

En dus moet de oefenmeester zelf ook op zoek naar een nieuwe club. "Ik ben rechts en links al aan het aftasten, maar voorlopig zijn er nog geen concrete aanbiedingen. Ik ben eigenlijk op zoek naar een leuke uitdaging. Misschien kan ik opnieuw aan de slag aan de top in tweede klasse? Als trainer, maar ook een andere functie behoort tot de mogelijkheden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties