Lombaerts, Witsel, Fellaini en Januzaj met rug tegen muur

Redactie
| 4 reacties
Lombaerts, Witsel, Fellaini en Januzaj met rug tegen muur
Foto: © SC

Vanavond zijn er terug twee duels in de terugronde van de achtste finales in de Champions League. Daarbij nog een aantal landgenoten, maar ze staan wel voor een zware opdracht. Wat kunnen ze nog?

Een berg te beklimmen hebben alle Belgen vanavond. Axel Witsel en Nicolas Lombaerts spelen met Zenit tegen verliezend CL-finalist Borussia Dortmund. Ze moeten in Duitsland een 2-4 uit de heenwedstrijd proberen goed te maken.

Manchester United moet dan weer in eigen huis de 2-0 uit Griekenland uitwissen. Ook geen gemakkelijke opdracht tegen Olympiakos, dat in de vorm van zijn leven zit en ook de titel al binnenheeft in eigen land.

Het zal dus spannend worden vanavond. Krijgen we nog extra Belgen in de kwartfinales?

Wat denkt u: zien we Belgen in de kwartfinales?

Waag een gokje. Wat als Zenit alsnog de volgende ronde haalt? Dan mag je 3000 euro bijschrijven op je bankrekening als je 60 euro inzet. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties