Courtois en co in tweede helft voorbij rode lantaarn

Jordy Ferket
| 0 reacties
Courtois en co in tweede helft voorbij rode lantaarn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Atlético Madrid heeft 0-2 gewonnen op het veld van hekkensluiter Real Betis. Courtois stond tussen de palen bij Atlético. Alderweireld moest tevreden zijn met een plek op de bank. Door de zege komt Atlético voorlopig aan de leiding.

De eerste helft tussen hekkensluiter Real Betis en Atlético Madrid was zwak. Veel kansen kregen de fans in Betis niet te zien. De ploeg van Courtois zag een doelpunt van Diego Costa onterecht afgekeurd worden. Zo gingen beide ploegen rusten met een brilscore op het bord.

Atlético voorlopig aan de leiding

Net na de pauze was de rode lantaarn dicht bij een doelpunt, maar een kopbal van Juan Carlos belandde op de paal. Niet veel later moest Betis ook met tien man verder na rood voor Rodriguez. Atlético profiteerde onmiddellijk  en kwam 0-1 voor na een heerlijk schot van Gabi. Enkele minuten later werd het ook 0-2 na een doelpunt van Diego Costa.

Bij Atlético Madrid stond Thibaut Courtois tussen de palen. Hij hield voor de 90ste keer de nul in 200 partijen. Rode Duivel Toby Alderweireld bleef op de bank. Door de zege komt Atlético voorlopig aan de leiding in de Primera Division. Stadsgenoot Real Madrid moet vanavond wel nog aan de bak tegen FC Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties