Peter Nijs: "Ik zal de fans zeker missen volgend seizoen"

Nicola Cantoro
| 14 reacties
Peter Nijs: "Ik zal de fans zeker missen volgend seizoen"
Foto: © SC

Een speler die bij Beerschot-Wilrijk nooit hoger heeft gespeeld dan in eerste provinciale is topschutter Peter Nijs. De Beerschot-aanvaller kijkt terug op een schitterend seizoen. Dat bekroonde hij gisteren met twee doelpunten in de kampioensmatch.

Door Nicola Cantoro

Na de match was de topschutter van eerste provinciale Antwerpen duidelijk geëmotioneerd. “Dit is ongelofelijk. Ik kan dit niet met woorden uitdrukken. Dit overtreft mijn stoutste voetbaldromen. Ik ben heel blij dat ik twee keer heb kunnen scoren, maar dat is helemaal niet belangrijk vandaag”, zei Nijs.

De ontlading na de 3-0 was dan ook heel groot. “Toen we na 25 minuten al 3-0 voor stonden was de druk helemaal van de ketel. Er is een heel seizoen veel druk geweest. Ik moet ook de supporters bedanken. Zij waren op eersteklasseniveau. Hier heeft iedereen naartoe geleefd. Dit was een geweldig seizoen voor Beerschot-Wilrijk met een geweldige apotheose.”

"Dit overtreft mijn stoutste voetbaldromen"

Vorige week speelde Beerschot-Wilrijk nog gelijk tegen de laatste in de stand, maar dat zetten ze gisterenavond recht met een klinkende overwinning en de titel. “Vorige week was een miskleun van ons. Maar het is eigenlijk nog mooier om het thuis af te maken. Het moest gewoon nu gebeuren. Er waren geen andere opties”, zei Nijs. Volgend seizoen zoekt de topschutter alleszins andere oorden op. “Als je ziet wat Beerschot-Wilrijk hier teweeg brengt… Ik zal de fans zeker missen volgend seizoen”, besloot Nijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties