Rode kaart Ramos krijgt nog een staartje, maar welk?

Caroline Tonnelier
| 19 reacties
Rode kaart Ramos krijgt nog een staartje, maar welk?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid was na afloop van de Clasico niet te spreken over de scheidsrechter en vooral over de uitsluiting van Ramos. Terwijl de club hoopt dat er geen schorsing komt, vraagt de scheidsrechterscommissie om een onderzoek na de uitspraken van Cristiano en Sergio Ramos na de match.

Na de wedstrijd waren zowel beide spelers, net als een aantal collega’s,  bijzonder scherp voor de arbitrage. Cristiano en Sergio Ramos suggereerden dat Real het moest opnemen tegen twaalf man en dat Barcelona een handje geholpen werd zodat de Catalanen konden blijven meestrijden om de titel. De scheidsrechtercommissie kan niet lachen met de uitspraken van beide Real-spelers en vraagt om een onderzoek. 

De Koninklijke wil dan weer in beroep gaan tegen de rode kaart voor de verdediger. De scheidsrechter oordeelde dat Sergio Ramos als laatste man Neymar tegen de grond werkte en zo belette om af te werken op doel. Real Madrid wil volgens Marca de kwestie voorleggen aan de tuchtcommissie, in de hoop een schorsing te vermijden. De eerstkomende wedstrijd van Los Blancos staat komende woensdag al op het programma. Dan reist Real naar Sevilla, de ex-club van Sergio Ramos. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties