"Een dipje? Uiteindelijk staat Standard nog aan de leiding"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
"Een dipje? Uiteindelijk staat Standard nog aan de leiding"
Foto: © Photonews

De eerste speeldag van play-off 1 heeft al meteen een Clasico in petto. La Famille des Rouches kijkt alvast uit naar de nacompetitie. "Ik verwacht dat we ook aan de leiding zullen eindigen", lacht Eddy Janssis.

Door Cédric De Volder

Een wedstrijd tussen Standard en RSC Anderlecht staat sowieso garant voor spektakel. Bovendien is het een gedroomde affiche op de eerste speeldag van play-off 1. "De eerste twee speeldagen zullen cruciaal zijn", bevestigt Eddy Janssis de woorden van menig voetballiefhebber. "Ik zie Club Brugge en Anderlecht nog steeds als serieuze concurrenten."

"Drie verliesbeurten op een seizoen lang niet slecht"

De Rouches kampeerden zo goed als een volledig seizoen aan de leiding. Wat verwacht de voorzitter van 'la Famille des Rouches' in de nacompetitie? "Ik verwacht dat we ook aan de leiding zullen eindigen", lacht Janssis in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik weet niet of dat ook effectief het geval zal zijn, maar dat verwacht ik van het elftal." (lacht)

Nochtans wordt bij hoog en laag beweerd dat de Luikenaars het wel eens moeilijk zouden kunnen krijgen. "Maar uiteindelijk staat Standard nog steeds aan de leiding", countert Janssis die uitspraken. "Het klopt dat het spel de voorbije weken iets minder was. Standard verloor amper drie keer, hé. Dat is lang niet slecht. En dat is de enige reden waardoor Standard nog steeds de ranglijst aanvoert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties