Margaux Van Ackere (Gent) kijkt met vertrouwen uit naar duel tegen Duitsland: "75% procent kans"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Margaux Van Ackere (Gent) kijkt met vertrouwen uit naar duel tegen Duitsland: "75% procent kans"
Foto: © SC

De Red Flames U19 spelen morgen om 11 uur op de Heizel voor een ticket richting EK. Tegen grootmacht Duitsland, een taaie klant, maar de Flames hebben vertrouwen.

Aernout Van Lindt in Brussel

De Flames wonnen eerder van Oekraïne en Tsjechië en spelen dus tegen Duitsland in een rechtstreeks duel om het EK-ticket. Maar het doelsaldo van de Belgen is wel minder dan dat van Duitsland: "Dus we moeten winnen om groepswinnaar te worden", weet Margaux Van Ackere van de Gent Ladies. "Het is een sterke ploeg, dus we moeten er voor zorgen dat we niet op achterstand komen en zelf de eerste goal maken."

"Tonen aan Duitsland wie we zijn"

En dan is alles mogelijk: "We hebben met de U17 ons kunnen plaatsen tegen de Duitsers. Onze keeper heeft ons toen rechtgehouden. Dat zij nu revanche willen? Wij willen ook aan Duitsland tonen wie we zijn."

De Flames willen alles op alles zetten morgenvoormiddag: "We willen absoluut klaar zijn voor de clash met Duitsland. We geloven in onszelf, want we hebben al twee keer een achterstand kunnen rechtzetten in deze ronde. We blijven altijd doorgaan, ons doorzettingsvermogen is onze grootste kracht. Dus denk ik wel dat we 75% kans maken om door te gaan. Maar het zal moeten meezitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties