Lukaku: "Ik wil geschiedenis schrijven"

Mattias Verhaeghe
| 3 reacties
Lukaku: "Ik wil geschiedenis schrijven"
Foto: © SC

Romelu Lukaku is alweer aan een sterk seizoen bezig in de Premier League. Hij wil nog meer zijn stempel drukken en Everton aan de vierde plaats helpen, die recht heeft op een ticket voor de Champions League.

De 20-jarige Rode Duivel speelt dit seizoen op huurbasis bij Everton en scoorde al 14 keer in alle competities. Met een sterke prestatie en een doelpunt tegen Arsenal vorig weekend, toonde Lukaku nog maar eens zijn waarde voor the Toffees.

“Het is mijn ambitie om geschiedenis te schrijven en mijn stempel te drukken overal waar ik ben. Dat is mijn drijfveer. Ik wil elke wedstrijd die ik speel winnen. Daarom speel ik voetbal”, vertelde Lukaku aan the Liverpool Echo.

“Na mijn blessure heb ik gezegd dat ik er alles aan zou doen om Everton aan de vierde plaats te helpen en het goed te doen in de FA Cup. Dat laatste is niet gelukt, maar in de competitie zijn we op goede weg.”

Niet te ver vooruitkijken

Als Everton de vierde plaats haalt, hoopt trainer Roberto Martinez de jonge Belg definitief naar Goodison Park te halen. Lukaku houdt echter de boot af. “Ik wil nog niet te ver vooruit kijken, want ik lig nog steeds onder contract bij één van de grootste clubs ter wereld. Er komen nog belangrijke wedstrijden en ook het WK sluipt dichterbij. Ik wil me nu vooral focussen op de vierde plaats met Everton en nadien zien we wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties