Martens: "Ik ben niet in Griekenland voor het mooie weer"

Mattias Verhaeghe
| 2 reacties
Martens: "Ik ben niet in Griekenland voor het mooie weer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maarten Martens speelt sinds januari voor PAOK in Griekenland. Hij heeft zich zijn transfer nog niet beklaagd, maar mede door blessures kwam de middenvelder nog niet al te veel in actie.

“Het loopt voorlopig nog niet zoals ik gehoopt had”, vertelt Martens aan Sporza. “Ik had wat fysieke problemen, dus op dat vlak liep het nog niet goed. Maar met mijn gezin ben ik hier heel gelukkig. Maar ik ben niet naar hier gekomen voor het mooie weer.”

“PAOK is een hele mooie club, maar het is anders dan in Nederland. Daar was alles goed georganiseerd, terwijl je hier af en toe chaos tegenkomt. Ik stel mij soms vragen bij beslissingen van de scheidsrechters.”

Beker als hoofddoel

Martens speelde nog maar vier wedstrijden in de competitie en twee in de beker, waarin hij één keer scoorde. “De beker is ons hoofddoel. We staan in de halve finales en hebben de heenmatch tegen Olympiakos met 2-1 verloren. Volgende week is de return.”

Daarna moet PAOK nog vol aan de bak in de play-offs voor de strijd om de tweede plaats. “De laatste weken ging het iets minder, maar ik hoop in de play-offs belangrijk te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties