City-coach heeft keuze tussen Agüero en Suarez gemaakt: "Sergio komt na Messi en Ronaldo"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
City-coach heeft keuze tussen Agüero en Suarez gemaakt: "Sergio komt na Messi en Ronaldo"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnamiddag staan Liverpool en Manchester City tegenover elkaar in wat mogelijk een cruciaal duel wordt voor het verdere verloop van de Engelse titelstrijd. Naast het al dan niet aantreden van Vincent Kompany ligt de focus ook op het duel tussen steraanvallers Suarez en Agüero.

Beide topspitsen toonden zich dit seizoen van vitaal belang voor hun club en staan zondagmiddag tegenover elkaar. Om hun waarde even schetsen: El Pistolero zit dit seizoen aan 29 treffers en 20 assists in 28 wedstrijden. Zijn rivaal aan de overkant El Kun zorgde al voor 15 goals en 8 assists in 17 duels.

Na Messi en Ronaldo

Wie van de twee is nu de meest waardevolle voor het team. Coach Manuel Pellegrini van the Citizens heeft zijn keuze gemaakt. "Ik blijf Agüero na Messi en Ronaldo de beste speler van de wereld vinden", aldus de Chileense oefenmeester in de Engelse media. Als je me vraagt of ik hem met Suarez wil ruilen zeg ik nee. Ik ga door met Sergio."

Of de Argentijnse aanvaller het veld van Anfield Road betreedt is nog even afwachten. Agüero is maar net hersteld van een hamstringletsel dat hij op 12 maart tegen Barcelona opliep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties