Recordhouder Mignolet: "Fans kunnen ons helpen te winnen"

Caroline Tonnelier
| 12 reacties
Recordhouder Mignolet: "Fans kunnen ons helpen te winnen"
Foto: © Photonews

Zondag staat in de Premier League de kraker tussen Liverpool en Chelsea op het programma. Voor Simon Mignolet wordt het zijn 76e wedstrijd op rij in de competitie. De doelman rekent op de steun van de fans, die ongetwijfeld opnieuw voor een fantastische sfeer zullen zorgen.

Op de website van Liverpool blikt Mignolet vooruit op de topper. De doelman heeft het over zijn indrukwekkende record: hij stond al 76 matchen op rij onder de lat in de Premier League. “Ik ben er erg blij mee, maar het kan snel veranderen door een blessure. Ik kon zelfs al over de honderd wedstrijden zitten als ik destijds bij Sunderland geen wedstrijd rust had gekregen.”

Als Liverpool het zondag haalt van Chelsea komt de titeldroom wel heel dichtbij. De fans kunnen volgens Mignolet een belangrijke rol spelen. “Ik denk aan de wedstrijd tegen Manchester City, toen we op 2-2 stonden in de tweede helft. De fans stonden achter ons en dreven ons naar de derde goal. Als ze zondag thuis achter ons staan, kan het ons helpen om makkelijker onze wedstrijd te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties