Hasi: "Ik wil niet altijd de beste spelers, maar spelers die het team beter maken"

Hasi: "Ik wil niet altijd de beste spelers, maar spelers die het team beter maken"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi tekende woensdag al zijn verlenging van twee jaar. De coach van Anderlecht zag zijn werk dus al snel beloond en daar is hij heel blij om. "De filosofie van Anderlecht is ook de mijne."

Hasi heeft een duidelijk doel voor ogen. "Er moesten drie objectieven ingevuld worden en we zijn goed op weg om die in te vullen", aldus de Kosovaar. "Maar er moeten ook resultaten behaald worden en daarvoor is hier alles aanwezig. Maar het is aangenaam dat de club me nu al een nieuw contract gaf."

Met een andere club als Anderlecht is hij niet bezig geweest. "Ik investeerde in mezelf. Of er andere clubs geïnteresseerd waren, weet ik niet. Ik was enkel met Anderlecht bezig. De club heeft een duidelijke filosofie en dat is ook de mijne. Er zit heel veel jong talent in de club en daar wil ik mee werken en hen beter maken. Zonder de oudere spelers te vergeten, want die gedragen zich als echte profs", zei Hasi.

Hasi wil er voor volgend seizoen wel nog een paar jongens bij. "Ik heb geen namen gegeven aan het bestuur, maar wel profielen. Het zijn wel niet altijd de beste spelers die een ploeg beter maken. Een jongen die het evenwicht herstelt in de ploeg is even belangrijk. En dan krijgen we ook nog Suarez terug. Ik hoop dat die zo snel mogelijk op zijn beste niveau zit", zei Hasi nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties