Mourinho haalt uit naar Hazard: "Offert zich niet op voor team"

Mourinho haalt uit naar Hazard: "Offert zich niet op voor team"
Foto: © SC

Na de verloren halve finale in de Champions League liet Eden Hazard zich vrij kritisch uit over de manier van spelen van zijn Chelsea. Op zijn wekelijke persbabbel kwam José Mourinho nog eens terug op de uitlatingen van de Rode Duivel.

Hazard liet zich ontvallen dat Chelsea niet gemaakt is om te voetballen. Het deed de geruchtenmolen in Engeland meteen op volle toeren draaien. Paris Saint-Germain werd meermaals genoemd, maar komt het ook tot een breuk tussen Hazard en the Blues?

José Mourinho nam het in eerste instantie nog op voor onze landgenoot, maar haalde vervolgens ontzettend hard uit. “De woorden van Eden zijn uit hun context getrokken”, stak de Portugees van wal. "Maar hij is niet het type speler dat zich opoffert voor de ploeg", kreeg Hazard een veeg uit de pan.

Transfer of toch niet?

Het is niet duidelijk of Mourinho zijn sterkhouder op scherp wil stellen met deze uitspraken of de Portugees in zijn hoofd al afscheid heeft genomen van de Rode Duivel. Bij een eventuele verkoop zou er heel wat geld vrij komen om andere, benodigde versterkingen binnen te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties