Origi straks zeker van Champions League?

Redactie
| 2 reacties
Origi straks zeker van Champions League?
Foto: © Photonews

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. Vrijdagavond staat in het teken van strijd in Spanje, Frankrijk en in vele andere landen.

Uikijken doen we naar de strijd tussen Bastia en Lille in Frankrijk. Vooral voor Lille wordt het een heel belangrijk duel. Met nog drie speeldagen voor de boeg staan ze mooi derde in de stand, met zeven punten voorsprong op het nummer 4.

Een overwinning in Bastia maakt dat de club uit Rijsel zeker is van de derde plaats. Gevolg: het mag deelnemen aan de voorrondes van de Champions League volgend jaar. Zo wordt Divock Origi een van de mogelijke tegenstanders van het nummer twee uit de Jupiler Pro League.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Bastia met stunt?

Waag een gokje via Unibet. Stel je eens even voor dat Bastia kan winnen van Lille? Bij een 1-0 worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 660 euro. 2-0? Boem: 1200 euro - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties