Beerschot Wilrijk sluit seizoen af met vriendschappelijk gelijkspel

Mattias Verhaeghe
| 14 reacties

KFCO Beerschot Wilrijk heeft het seizoen afgesloten met een gelijkspel in de vriendschappelijke wedstrijd tegen derdeprovincialer Belgica Edegem.

De wedstrijd werd, met toelating van de scheidsrechter, uitzonderlijk ingedeeld in drie helften van een half uur. De eerste helft ging gelijk op en Beerschot Wilrijk speelde met zijn sterkste elf. Er werd dan ook niet gescoord.

In de tweede helft stond Beerschot Wilrijk al snel 2-0 achter. Peeters liet Snyders tweemaal kansloos achter. Van opgeven was echter geen sprake. In de derde helft kregen wat jongeren hun kans. Dermaut maakte de 2-1 en tester Pieter Vanbeginne, uit de jeugd van Lierse, zette de 2-2-eindstand op het bord.

Beerschot Wilrijk start op 12 juli met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in vierde klasse.