Chevalier waarschuwt Kortrijk: "Er zijn een drietal teams die naar me informeerden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Chevalier waarschuwt Kortrijk: "Er zijn een drietal teams die naar me informeerden"
Foto: © Photonews

Teddy Chevalier verkeert in een bloedvorm. De aanvaller van KV Kortrijk werd quasi het volledige seizoen genegeerd door Hein Vanhaezebrouck, maar ontbond de voorbije weken zijn duivels. "Dit is een revanche op de mensen die hun beloftes niet nakwamen", aldus de Fransman.

Cédric De Volder in Kortrijk

Teddy Chevalier werd in het tussenseizoen nog met tromgeroffel aangekondigd in het Guldensporenstadion. Maar niets was minder waar. De voormalige aanvaller van Zulte Waregem versleet de voorbije maanden vooral broeken op de bank en eindigde de reguliere competitie met amper één doelpuntje op de teller.

De voorbije weken - nadat bekend werd gemaakt dat Elimane Coulibaly richting Oostende zou trekken - mocht de Fransman eindelijk starten. En hoe? Hij loodste de Kerels met vijf doelpunten naar de groepswinst in play-off 2. Een persoonlijke revanche? "Ik bleef de voorbije maanden kalm", legt de aanvaller uit. "Het was nochtans niet gemakkelijk, maar een gevecht tegen een club kan je niet winnen."

Een gevecht tegen de club kan je niet winnen

"Ik heb bewezen dat ik thuis hoor in de basisploeg van KV Kortrijk", gaat de 26-jarige Fransman verder. "Het doet vooral deugd om dat te tonen tegenover Hein Vanhaezebrouck en Patrick Turcq (algemeen manager van KVK, nvdr.). Ze hebben me destijds overtuigd om voor de club te tekenen met de belofte dat ik een belangrijke pion zou zijn. Daar is weinig van in huis gekomen, hé."

Ondertussen lijkt het duidelijk dat Chevalier geen zin heeft in een nieuw verloren seizoen. Nochtans loopt zijn overeenkomst in West-Vlaanderen nog tot 2016. "Er zijn al een drietal Belgische eersteklassers die hebben geïnformeerd naar mijn diensten", besluit de spits. "Ik ga geen namen noemen, maar het zijn teams van hetzelfde niveau als Kortrijk. Op dit moment wacht ik nog af, maar ik ben niet van plan om nog een seizoen te verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties