Hazard blikt ietwat ontgoocheld terug op seizoen: "Ik wil prijzen winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hazard blikt ietwat ontgoocheld terug op seizoen: "Ik wil prijzen winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea eindigde dit seizoen op de derde stek in de Premier League. José Mourinho had eerder dan wel geopperd dat de titel geen perspectief was, maar daar denkt Eden Hazard anders over. "Het was een goed seizoen, maar ik wil prijzen winnen."

Chelsea eindigde dan wel op de derde stek, maar Eden Hazard gaf zijn visitekaartje af in de Premier League. De Rode Duivel was de draaischijf van zijn ploeg, werd tot 'Beste Jongere van de Premier League' verkozen en is volgens de fans de beste Chelsea-speler.

"Het is een goed seizoen geweest", vertelt Hazard op de website van the Blues. "Maar ik wil prijzen winnen. Ik hoop dan ook dat we volgend seizoen de titel kunnen pakken. Achteraf bekeken draaiden we een bijna-seizoen, hé. We grepen net naast de titel en ook in de Champions League waren we er dichtbij."

Nog steeds mijn doel om ooit de Gouden Bal te winnen

José Mourinho blijft ondertussen verkondigen dat Hazard nog een pak beter kan. "En de coach heeft gelijk. Ik weet dat zelf ook. Het kan beter, op trainingen en tijdens de wedstrijden. Dit seizoen was al beter dan het vorige, dus ik hoop dat ik tijdens de volgende voetbaljaargang nog beslissender kan zijn. Het is nog steeds mijn doel om ooit de Gouden Bal te winnen. En daar zal ik elke dag voor werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties