De Bruyne draaide pagina volledig om: "Niet meer aan Chelsea gedacht"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
De Bruyne draaide pagina volledig om: "Niet meer aan Chelsea gedacht"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne is klaar om met de Rode Duivels Brazilië te veroveren. Na een moeilijk seizoensbegin bij Chelsea bloeide hij helemaal open bij Wolfsburg. "Ik ben tevreden over mezelf."

Door Robby Morren

“Ik ben wel blij dat ik vorige week vakantie heb gehad. Het was mijn eerste vakantie dit jaar. Ik ben enkele dagen met mijn vriendin weggeweest en ik heb vrienden bezocht."

De Bruyne oogt bijzonder rustig na een woelig seizoen. “Ik ben relax. Het komt er nu op aan om tijdens de voorbereiding fysiek klaar te geraken voor het WK.”

“Ik ben vertrokken bij Chelsea. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en heb niet meer aan Chelsea gedacht. Ik heb bijna alles gespeeld en het goed gedaan bij Wolfsburg. Ik ben heel tevreden, de laatste drie maanden heb ik goed gespeeld.”

Ik had evengoed 20 assists kunnen hebben

Toch duurde het even vooraleer de ex-Genkspeler zijn draai had gevonden bij de Duitse club. “De eerste maanden waren erg druk, ik moest vanalles regelen. Toen ik thuis op mijn gemak was, ging het snel beter.”

De Bruyne leverde in de Bundesliga 6 assists af en vond 3 keer de weg naar de netten. “Die statistieken hadden er evengoed anders kunnen uitzien. Ik kon misschien 6 of 7 goals hebben gehad en 20 assists.”

Zijn ambitie voor het WK is even eenvoudig als logisch. “We willen het zo goed mogelijk doen en zo ver mogelijk geraken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties