Van der Elst praat met tweedeklasser: "Zijn profiel sluit heel goed aan bij de club"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Van der Elst praat met tweedeklasser: "Zijn profiel sluit heel goed aan bij de club"
Foto: © SC

KSV Roeselare is momenteel op zoek naar een nieuwe coach en Franky Van der Elst is één van de gegadigden voor de job. Het gaat momenteel om verkennende gesprekken, maar beide partijen lijken wel aan de slag te willen met elkaar.

Door Timothy Collard

“Die gesprekken zitten natuurlijk nog in de beginfase, maar ik ben inderdaad kandidaat om aan de slag te gaan bij KSV Roeselare. We zullen zien hoe de gesprekken evolueren”, vertelt Van der Elst aan Voetbalkrant.com.

Bij de tweedeklasser zijn ze alvast verheugd dat de voormalige Rode Duivel zich kandidaat stelde. “Als iemand als Franky Van der Elst het ziet zitten om Roeselare te coachen, dan is dat heel mooi”, aldus de club aan onze redactie.

"Profiel Van der Elst sluit aan bij onze club"

“Er zijn nog kandidaten, en in de nabije toekomst gaan we bekijken welk profiel het best aansluit bij onze club. Of het profiel van Van der Elst voldoet? Daar ben ik van overtuigd. Als je ziet wat hij heeft bewezen bij onder meer Lommel United.”

“Lommel is één van de clubs waar wij ons willen aan spiegelen. Kansen geven aan jonge spelers uit de eigen regio en noem maar op. Franky heeft in het verleden bewezen dat hij goed werk kan leveren met een jonge groep. Roeselare komt er bovenop, maar we blijven nederig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties