De WK-babe: Groep A - Mexico

De WK-babe: Groep A - Mexico
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Bij Mexico kwamen we uit bij Marisol Gonzalez, de ex-vriendin van Cuauhtémoc Blanco.

Door Aernout Van Lindt

1. Marisol Gonzalez

Marisol Gonzalez heeft het voor sporters. Niet enkel had ze in het verleden een relatie met Blanco, de gewezen vedette van Mexico, bovendien was ze ook verloofd met een Mexicaanse bokskampioen in de middelgewichten. Marisol zelf, dat zouden we geen middelgewicht durven noemen.

Uiteraard is Marisol model, al deed ze ook al wat acteerwerk in diverse telenovelles. Ze deed in 2003 mee voor Miss Universe en is ondertussen reporter voor Televisa Deportes. Misschien komt ze dus ook op het WK haar licht opsteken als reporter?

2. Chaska Borek

Ook Chicharito heeft het getroffen. Van Chaska Borek is weinig geweten, maar ze beschikt dan weer over andere troeven die daar aan tegemoet komen:

3. Alexia Imaz

We hoopten van harte dat Giovani dos Santos de WK-selectie zou halen voor Mexico. Waarom? Omdat zijn vriendin, Alexia Imaz graag mee gaat naar de voetbal. En onze gebeden zijn verhoord, dus we zullen dit zien opduiken in Rio:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties