Interview Lukaku: "Onder contract bij grootste club in Engeland met uitstekende trainer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Lukaku: "Onder contract bij grootste club in Engeland met uitstekende trainer"
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku steekt de laatste weken in bloedvorm en lijkt klaar voor het WK in Brazilië. Toch blijft ook zijn toekomst een hot thema. Blijft hij bij Chelsea, zoekt hij andere oorden op of komt er opnieuw een verhuur?

Sander De Graeve in Stockholm

Romelu Lukaku moest voor de voorbereiding ook even alles een plaats geven. "Die week bij mijn familie was ideaal om mijn hoofd eens helemaal leeg te maken." Zijn toekomst staat bijgevolg niet meer bovenaan zijn lijstje van prioriteiten. "Ik concentreer me helemaal op het WK."

Op het WK kan de aanvaller zich natuurlijk in de vitrine spelen. "Als we een goed WK spelen is dat goed voor elke speler", aldus Rom. Hij blijkt wel te hopen op een definitieve doorbraak bij Chelsea, de club van zijn hart.

"Ik sta onder contract bij de, voor mij, grootste club van Engeland én ze hebben een uitstekende coach", spaarde Lukaku de lof niet. Maar ook bij Everton zat het dit seizoen snor. "Het is een geweldige club en de coach geloofde echt in mij", aldus de nummer negen van de Rode Duivels.

Niet aan de toekomst denken lijkt het devies. Tijdens de dode momenten kan Lukaku zijn gedachten verzetten met gezelschapsspelen. "Gisteren speelden we eentje van Jan Vertonghen. Je moest met gekleurde pionnen terug in je eigen 'kot' geraken. (mens-erger-je-niet, red.) Vincent en ik speelden voor het eerst en we zijn meteen gewonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties