Reactie Zweedse selectieheer vol lof: "Belgische defensie zwak? Ieder topteam heeft mindere punten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Zweedse selectieheer vol lof: "Belgische defensie zwak? Ieder topteam heeft mindere punten"
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku en Eden Hazard schoten België vanavond naar een overwinning tegen Zweden. Ook Erik Hamren sprak na afloop vol lof over de Rode Duivels. "En ze gingen niet eens vol door", aldus de Zweedse veldheer.

Manuel Gonzalez in Stockholm

Zweden ging vanavond voor het eigen publiek met de billen bloot tegen de Rode Duivels. De Zweedse selectieheer erkende echter zijn meerdere in Romelu Lukaku en co. 

"Ik verwacht heel veel van België op het WK", aldus Erik Hamren. "Vooral de manier waarop de Rode Duivels kansen bijeen voetballen verraadt de klasse, hé. Wij hebben ook een speler van wereldklasse, maar Zlatan zat op de bank. En dan merk je meteen het verschil."

Ik verwacht heel veel van België op WK

De voorbije weken sijpelde hier en daar een woordje van kritiek door omtrent de defensie van Marc Wilmots. "Maar elke topteam heeft ook een zwak punt", gaat de Zweedse bondscoach verder. "Elke tegenstander probeert daar van te profiteren, maar het is ons vanavond niet gelukt."

"Al denk ik niet dat België vanavond aan honderd procent heeft geacteerd", besluit Hamren. "Tegen de echte toplanden zal het misschien beter moeten, maar de Rode Duivels zullen er wel staan als het moet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties