Heeft KV Kortrijk nieuwe coach? "Wellicht deze week nog nieuws"

Heeft KV Kortrijk nieuwe coach? "Wellicht deze week nog nieuws"
Foto: © Photonews

Heeft KV Kortrijk een opvolger gevonden voor Hein Vanhaezebrouck? De West-Vlamingen lijken alvast op goede weg om deze week een nieuwe T1 voor te stellen. "Maar er is momenteel nog niets getekend."

Door Cédric De Volder

Hein Vanhaezebrouck trok de poort van het Guldensporenstadion aan het einde van de voorbije voetbaljaargang achter zich dicht. De oefenmeester gaat immers aan de slag in de Ghelamco Arena van KAA Gent. De Kerels moeten dus op zoek naar een nieuwe coach. Al lijkt die man ondertussen te zijn gevonden.

"De onderhandelingen zijn momenteel nog aan de gang", licht woordvoerder Jelle Brulez een tipje van de sluier op. "Er is nog niets getekend, maar het gaat de goede richting uit. De kans is dan ook vrij groot dat er deze week nog nieuws zal worden aangekondigd."

Onderhandelingen gaan goede richting uit

De naam van Yves Vanderhaeghe - de voorbije seizoenen nog aan de slag als assistent van KVK - galmt al langer door de wandelgangen, maar de voormalige middenvelder verwees een eerdere aanbieding al naar de prullenmand. Daarnaast circuleren ook de namen van Johan Walem, Jacky Mathijssen en Cedomir Janevski nog steeds in West-Vlaanderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties