Ex-Beerschotter tekent nieuwe overeenkomst in Friesland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ex-Beerschotter tekent nieuwe overeenkomst in Friesland
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefano Marzo zal ook de komende seizoenen voor sc Heerenveen voetballen. De Friesen zijn tevreden over de ontwikkeling van de flankverdediger en boden hem een nieuw tweejarig contract aan.

Stefano Marzo speelde in onze Jupiler Pro League nog voor wijlen Beerschot AC, maar brak pas echt door in de Eredivisie bij sc Heerenveen. De Friesen laten op hun webstek weten tevreden te zijn over de ontwikkeling van de flankverdediger. Hij ondertekende dan ook een nieuw contract voor twee seizoenen.

Marzo maakte tijdens de vorige voetbaljaargang zestien keer zijn opwachting in de hoofdmacht van de Friese trots. "Ik voel me thuis bij Heerenveen. Het is eigenlijk een beetje te vergelijken met Lommel en ik moet me goed voelen om te kunnen presteren", aldus de speler op de webstek van Heerenveen.

Vergelijk Heerenveen met Lommel

"Ik hoop volgend seizoen nieuwe stappen te maken", besluit onze 23-jarige landgenoot. "Enkele uurtjes in het krachthonk vertoeven zal alleszins geen kwaad kunnen. De concurrentie heeft me niet doen twijfelen om mijn contract al dan niet te verlengen. Ik wil scherp blijven, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties