Fans trotseren slecht weer om alle Duivels aan het werk te zien

Fans trotseren slecht weer om alle Duivels aan het werk te zien
Foto: © Photonews

Dag twee op het trainingskamp in Westkapelle voor de Rode Duivels. Iedereen tekent present, ook de fans. En dat is in het huidige weertje geen evidentie.

Cédric De Volder in Westkapelle

Goed nieuws van de Rode Duivels: iedereen is present op training. Ook Romelu Lukaku en Thomas Vermaelen begonnen gretig aan de opwarming, hun contractuurtje lijkt dus verleden tijd. Vermaelen verliet uit voorzorg - en met ijs aan de knie - wel naar het einde toe de training.

Casteels nog bij de kern

Ook Koen Casteels trainde voor de training nog even individueel met keepertrainer Lemmens. De goalie van Hoffenheim revalideert verder en wordt voorlopig dus nog (even) bij de kern gehouden. 

Twee opvallende zaken: Anthony Vanden Borre lijkt wel een tennisspeler op Rolland Garros: zijn beide kuiten zijn helemaal blauw ingetapet om spierscheurtjes te vermijden, en vooral: een 1500-tal fans hebben ook op een grauwe woensdagvoormiddag weer de weg gevonden naar de training. Voetbalgek? Dat is het minste dat je kan zeggen.

Bogemans maakt promotie

En hoe zou het nog zijn met Kevin Bogemans? De speler van Wolvertem mocht vorige week in Zweden tijdens een wedstrijdje al eens depanneren als centrale verdediger, omdat er enkele spelers even buiten strijd waren.

Wel, vandaag kreeg Bogemans promotie. Van materiaalmeester naar assistent-keeperstrainer. Bogemans trapte samen met keepertrainer Lemmens wat balletjes naar Bossut, terwijl de andere goalies aan een wedstrijdje meededen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties