Hazard steekt zich niet weg: "De mensen mogen veel van mij verwachten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Hazard steekt zich niet weg: "De mensen mogen veel van mij verwachten"
Foto: © Photonews

Eden Hazard kreeg de voorbije dagen en weken wat kritiek te verduren. De nummer tien van de Rode Duivels oogde niet altijd even geïnteresseerd tijdens de oefenwedstrijden tegen Luxemburg en Zweden, maar hij laat het niet aan zijn hart komen.

Timothy Collard in Westkapelle

“Ik heb altijd al kritiek gekregen tijdens mijn carrière. Maar we zijn allemaal profs en dat hoort er nu eenmaal bij. Het is zeker waar dat ik tegen Zweden niet mijn beste match allertijden heb gespeeld.”

Ondanks de kritiek die hij te verduren kreeg, gaat het goed met Hazard. “Ja, ik voel me prima en de vorm is er. Bovendien wil ik me morgen graag nog eens tonen in de oefenwedstrijd tegen Tunesië.”

Iedere Belgische voetbalfan verwacht heel wat van Hazard. Verwacht men gewoon te veel? “Neen, ik heb er alle begrip voor dat de mensen veel van mij verwachten. Dat is geheel normaal als ze mijn wedstrijden bij Chelsea zien.”

"Bij Chelsea valt een mindere partij minder op. Bij de Rode Duivels is dat een ander verhaal"

“Maar bij Chelsea zijn er zoveel wedstrijden, dat het niet zo zeer opvalt als ik eens een mindere dag heb. Bij de Rode Duivels ligt dat anders. Er zijn veel minder wedstrijden, en in feite kan je je geen slechte wedstrijd permitteren.”

“Bovendien verwachten de mensen iedere wedstrijd drie goals en vijf panna’s van mij”, aldus een goedlachse Hazard. “Ik kijk echt uit naar het WK en kan niet wachten om in actie te komen in Brazilië. Ik ga echt alles geven en het onderste uit de kan halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties