OFFICIEEL: Contracten Borkelmans en Innaurato getekend, onduidelijkheid rond Wilmots

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
OFFICIEEL: Contracten Borkelmans en Innaurato getekend, onduidelijkheid rond Wilmots
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Marc Wilmots staat opnieuw een stapje dichter bij een contractverlenging. Assistent Borkelmans en fysiektrainer Innaurato hebben gisterenavond hun handtekening gezet onder een vierjarig contract. Wilmots zelf? Die was niet helemaal duidelijk over zijn toekomst.

Timothy Collard in Westkapelle

Marc Wilmots gooide vorige week in Zweden nog de knuppel in het hoenderhok. "Ik heb mijn contract nog niet getekend", aldus de bondscoach van de Rode Duivels. "Ik zal mijn krabbel pas zetten als er ook een akkoord is met de rest van de staff."

Contract is getekend

De KBVB liet onmiddellijk weten werk te maken van de vraag van de selectieheer. En dat is blijkbaar ook effectief gebeurd. "Gisteravond hebben we ons contract getekend", liet Wilmots weten op de persbabbel na afloop van de training in Westkapelle.

Nadien voegde de bondscoach eraan toe dat assistent Borkelmans en fysiektrainer Innaurato hun krabbel hebben gezet onder een nieuw contract van vier jaar. Onduidelijkheid over zichzelf: op het einde van de persbabbel gaf Wilmots opnieuw aan pas als laatste te zullen tekenen.

Lemmens kan ook bijtekenen voor vier jaar

Doelmannentrainer Erwin Lemmens kan alvast bijtekenen voor dezelfde termijn als de bondscoach en zijn assistent. "Als Erwin wil, kan hij ook voor vier jaar bijtekenen", aldus Wilmots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties