De WK-babe: Groep D - Italië
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 11 reacties
De WK-babe: Groep D - Italië

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat onze redactie de zware taak op zich nam om van elk land enkele mooie dames te zoeken. En dat was niet moeilijk voor Italië.

Door Aernout Van Lindt

1. Rosario Cannavo

Glamourmodel Cannavo heeft het wel voor voetballers. Momenteel is ze aan de rol met Panucci, maar tot voor enkele jaren deelde ze het bed met Antonio Cassano.

Naast van voetballer naar voetballer springen houdt deze knappe dame met doorslaggevende argumenten zich vooral bezig met poseren, wat presentatiewerk en af en toe eens een topless-fotoshoot. Moet kunnen!

2. Christina Montolivo

Hoe erg het is dat Montolivo het WK mist door een blessure? Zo erg als de afwezigheid van Christina in Brazilië. Haar willen we namelijk maar wat graag eens tegenkomen.

3. Alena Seredova

Alena Seredova maakte faam als model in Tsjechië en buurlanden, maar werd pas echt bekend toen ze een relatie begon met Giuanluigi Buffon. Het koppel is ondertussen getrouwd, al zou er ondertussen een scheiding zijn. Ze blijft hoe dan ook goed geconserveerd. A keeper, zouden ze in Amerika zeggen.

4. Michele Quattrociocche

Normaliter houden we het bij drie 'koeketienes', maar met een naam als Quattrociocche - vierde snoepje? - moet je er sowieso nog bij. Zij heeft momenteel een relatie met Alberto Aquilani. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties