Lukaku is er klaar voor: "Eindelijk na 12 jaar wachten"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Lukaku is er klaar voor: "Eindelijk na 12 jaar wachten"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Onder massale persbelangstelling wandelde Romelu Lukaku de perszaal binnen. Tientallen cameralui, fotografen en journalisten uit binnen- en buitenland omsingelden de aanvaller. "Druk? Ik hou van druk", lachte Lukaku zijn tanden bloot.

Robby Morren in Belo Horizonte

“Ik ondervind helemaal geen hinder meer na mijn blessure", begon de spits met goed nieuws. De eerste WK-match in 12 jaar is overmorgen, druk is niet te bespeuren in het Belgische kamp. 

"We voelen geen druk, we hebben heel veel kwaliteit in ons team en we hebben een goede coach. Sinds 2010 zijn we steeds sterker geworden. De spelers spelen nu allemaal voor grote teams en weten hoe ze met druk moeten omgaan. We willen zoveel mogelijk wedstrijden winnen.”

“Ik kijk echt uit naar die eerste match. Ik voel geen druk. Na 12 jaar wachten, ook als fan en nu als speler, vind ik dat we echt moeten uitkijken naar onze eerste wedstrijd. Ik geniet van wat er allemaal gebeurt en hoe de mensen naar ons kijken.”

“Eigenlijk hou ik zelfs van die druk, als je daar niet mee kan omgaan dan ben je niet gemaakt om grote wedstrijden te spelen. In de Premier League speel ik ook tegen grote teams en spelers en die ervaring helpt natuurlijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties