Essevee begint seizoen met fysieke testen, zaterdag eerste training

Essevee begint seizoen met fysieke testen, zaterdag eerste training
Foto: © Photonews

Verzamelen geblazen ook voor de spelers van Zulte Waregem vandaag. Zij krijgen vandaag en morgen fysieke testen voorgeschoteld. De eerste veldtraining is zaterdagnamiddag.

Een pak afwezigen nog bij Essevee: Olinga en Bossut zitten bij de WK-selecties van Kameroen en België op het WK, en ook Sylla, Trajkovski, N'Diaye en Conté zijn er door interlandverplichtingen na het vorige seizoen nog niet bij. Ook Steve Colpaert is wegens een huwelijksreis nog even onbeschikbaar.

Zaterdag eerste training om 15 uur

“Vandaag en morgen krijgen de spelers in Gent fysieke testen voorgeschoteld. We koppelen dit aan enkele specifieke andere oefeningen de komende dagen", geeft Bram De Winne aan. De conditie- en revalidatietrainer zorgde er de voorbije seizoenen mee voor dat de ziekenboeg van Essevee beperkt bleef.

"Zaterdag om 15 uur is er dan de eerste groepstraining. Het is belangrijk dat de conditie van elke speler rustig opgebouwd wordt en dat iedereen topfit raakt voor de belangrijke wedstrijd op 17 juli in de Europa League. Als de spelersgroep compleet is, brengen alle spelers nog een bezoek aan de podoloog en de diëtist.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties