Lukaku wil wanprestatie tegen Algerije uitwissen: "Ik ben terug op niveau"

Robby Morren
Robby Morren
| 96 reacties
Lukaku wil wanprestatie tegen Algerije uitwissen: "Ik ben terug op niveau"
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku wil zijn zwakke prestatie tegen Algerije uitwissen met een glansprestatie tegen Rusland. "Zo'n match als tegen Algerije wil ik nooit meer meemaken. Nu ben ik opnieuw op niveau."

Robby Morren in Mogi das Cruzes

Lukaku heeft goede herinneringen aan Rusland. In november 2010 vond hij in een oefeninterland twee keer de weg naar de netten tegen de komende tegenstander. "Dat herinner ik me nog goed, ja", lacht de spits zijn tanden bloot. "Dat blijft een mooie herinnering."

Tegen Algerije kon Lukaku geen overtuigende prestatie op de grasmat leggen en moest hij vroegtijdig naar de kant. Hij beseft zelf dat het niet goed was en is erop gebrand om te schitteren tegen Rusland. "Ik ben er klaar voor, we hebben nog twee dagen om ons optimaal voor te bereiden."

"Het was frustrerend voor mij tegen Algerije, maar het geeft me wel een goed gevoel te weten dat ik veel beter kan. Ik had vorige week niet optimaal getraind na mijn blessure en dat heb ik gevoeld. Ik stond te veel stil tijdens de wedstrijd tegen Algerije."

"Nu is alles in orde. Ik heb goed getraind en ik ben weer op niveau. Ik wil geen tweede match meer meemaken als tegen Algerije. Ik ben klaar voor de partij tegen Rusland, ik ga zorgen dat ik een goede wedstrijd speel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties