Wilmots laat iedereen raden: "Ik ben er uit, jullie niet hé"

Wilmots laat iedereen raden: "Ik ben er uit, jullie niet hé"
Foto: © Photonews

Marc Wilmots gaat wijzigen ten opzichte van de wedstrijd tegen Algerije. Gisteren liet hij ietwat in zijn kaarten kijken door het Standard- middenveld van vroeger een optie te noemen. Vandaag liet hij weten dat we daar nog naar mogen gissen.

Johan Walckiers en Manu Gonzalez in Rio de Janeiro

Maracana is klaar voor de komst van de Belgen en de Russen. Alles is hier gigantisch. Het stadion wordt morgen het strijdtoneel van de troepen van Marc Wilmots. Maar welke troepen stuurt hij de vuurlinie in? "Ik ben er uit, jullie nog niet hé", grijnst Wilmots als hij er naar gevraagd wordt. "Of ik meer ga vertellen? Nee! Het Standard-middenveld? Dat is één van de mogelijke opties, maar er zijn nog andere", daagde Wilmots de journalisten uit te gokken.

Tactisch steekspel met Capello?

Laten we dat dan maar even doen: Wilmots gaat morgen inderdaad met het voormalige Standard-middenveld Witsel, Fellaini en Defour aantreden en zal De Bruyne weer op de rechterkant plaatsen. "Wie speelt maakt allemaal niet zo veel uit. Wij willen gewoon zo snel mogelijk zekerheid over de volgende ronde. En daarna zullen we ons ook zorgen maken over de eerste of tweede plaats. Maar dat is een heel ander debat."

België-Rusland, wordt het een tactisch steekspel tussen Wilmots en de door de wol geverfde Fabio Capello? "Capello heeft veel grote clubs en landen getraind. Hij is 68 jaar en heeft alles meegemaakt", roemt Wilmots zijn collega. "Misschien wordt het een tactisch duel. We zullen zien of Rusland het spel in handen zal nemen of niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties