De televisiereeksen van gisteren: Vampire Diaries, Hello Goodbye, Sterren op de dansvloer en Deadline

De televisiereeksen van gisteren: Vampire Diaries, Hello Goodbye, Sterren op de dansvloer en Deadline
Foto: © SC

Gisterenavond kregen we opnieuw vier wedstrijden om onze oren geslagen. Wij vatten dagelijks de wedstrijden samen op een ietwat andere manier, vandaag door enkele televisiereeksen onder de loep te nemen.

Door Aernout Van Lindt

Vampire Diaries

Italië en Uruguay speelden een duel op het scherpste van de snee met als inzet de tweede plaats in de groep. De Zuid-Amerikanen gingen uiteindelijk al bij al verdiend door en zorgen zo voor een tabelhelft vol Zuid-Amerikaanse ploegen.

Toch kijkt niemand daar naar, iedereen heeft het maar over 1 ding: de beet van Suarez op Chiellini. Welke straf hem wacht? God mag het weten. Dit WK zien we hem vermoedelijk niet meer terug.

Hello Goodbye

Het tv-programma op Schiphol of Zaventem waar op de luchthaven emotionele verhalen werden verteld. Zo ook een beetje het verhaal van de Engelsen op dit WK. Ze kwamen hallo en doei zeggen. 

Ook speeldag 3 leverde geen pleister op de wonde meer: de plaat werd gepoetst, het blazoen allerminst opgepoetst. The Three Lions kunnen zich - samen met Italië en Spanje - gaan beraden.

Sterren op de dansvloer

Daar waren ze opnieuw, de Colombianen. Niet enkel met heerlijk voetbal, maar ook met een heerlijk dansje na het binnenlepelen van de zege.

Het wordt echt opletten voor deze Colombianen, want ze zijn echt op dreef. Zonder Falcao bewijzen ze match na match dat ze echt dartelen, met een sterk middenveld en leuke spitsen - zelfs als er een half B-elftal op de mat staat.

Deadline

Je hebt deadline 25/5 onlangs gehad op VTM, maar in Nederland is er al enkele jaren een reeks die gewoon deadline heet. En een deadline moet je ook altijd weten te respecteren.

Twintig seconden voor de deadline sprak niemand nog over Griekenland op dit WK, maar op een typisch Griekse manier (zie ook het EK 2012) snuffelen ze toch nog rond op de Mundial.

Lees ook 'de film van de openingsmatch' ,'het menu van dag 2' ,'de spelletjes van dag 3' ,'de sporten van dag 4' , 'de sprookjes van dag 5' , 'de stripfiguren van dag 6' , 'de films met DiCaprio van dag 7' , 'de bijbelse figuren van dag 8' , 'de steden van dag 9' ,'het weer van dag 10', 'de Jommekesalbums van dag 11' en 'de Kiekeboesalbums van dag 12' gerust nog eens na.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties