Klinsmann: "Helemaal geen schrik van België!"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Klinsmann: "Helemaal geen schrik van België!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jurgen Klinsmann is een geboren motivator. Dat mochten we zelf ondervinden tijdens zijn persbabbel. De bondcoach van Team USA laat niet in zijn kaarten kijken, maar maakt wel heel duidelijk aan de wereld dat zijn spelers tot het uiterste zullen gaan. Schrik heeft hij niet van België.

Robby Morren in Salvador

“We willen niet opnieuw vier jaar wachten om naar de kwartfinale te gaan. We willen het nu doen." Het kan tellen als quote en het weerspiegelt hoe Klinsmann zijn spelers zal scherpstellen voor de wedstrijd.

“In deze knock-outfase is er weer een heel andere dynamiek. We komen uit een hele moeilijke groep en we zijn heel hongerig naar meer en dat willen we heel graag tonen. We hebben veel respect voor België, maar helemaal geen schrik."

“Iedereen moet 120 minuten tot het uiterste willen gaan, het wordt heel zwaar. We hebben 6,5 weken samen de fundamenten gelegd voor hetgeen nu komt en we zijn er helemaal klaar voor. We voelen ons fris en de sfeer is opperbest. Het voelt aan alsof ons avontuur nu pas begint.”

“Dit is het moment voor mijn spelers, dit momentum moeten ze grijpen en gedurende de match alles eruit persen wat ze hebben. Bij elke match in de 1/8e finales zijn de kansen 50-50. Als elke speler tot zijn limiet gaat, dan ben ik overtuigd van een positieve uitkomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties