Rode Duivels vrezen De Vlo niet: "Wij hebben onze Eden, zij hun Messi"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Rode Duivels vrezen De Vlo niet: "Wij hebben onze Eden, zij hun Messi"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels nemen het zaterdag op tegen... Lionel Messi. Of althans: dat maakt de volledige voetbalwereld ervan. Onze landgenoten hebben echter geen boodschap aan de sublieme voeten van de Argentijn. "We hebben schrik van niemand", klinkt het eensgezind.

Cédric De Volder in Mogi das Cruzes

Zaterdag is het nog maar eens D-Day voor de Rode Duivels. De troepen van Marc Wilmots nemen het dan in Brasilia op tegen Argentinië. Maar bij de Albicelestes draait alles rond één persoon: Lionel Messi. 

"Messi is een topspeler", slaat Kevin Mirallas de nagel op de kop. "Maar ook Eden Hazard is in mijn ogen zo'n uitzonderlijke speler. Kijk, wij hebben onze Eden. En zij hebben hun Messi. Ik vind dat perfect op die manier." (lacht)

Dan is Daniël Van Buyten toch een grotere fan van De Vlo. "Messi is voor mij absoluut dé beste speler ter wereld. Daar bestaat helemaal geen twijfel over. Het is dan ook een extra motivatie om tegen zo'n speler te voetballen. Al is het gevaarlijk om enkel op hem te focussen. Argentinië heeft met onder anderen Gonzalo Higuain en Sergio Agüero wel meer talent rondlopen. Het was zelfs Angel Di Maria die tegen Zwitserland de ban brak."

"Maar het klopt wel dat Eden vergelijkbaar is met hem", gaat de verdediger van Bayern München verder. "Ik ga het nog eens herhalen: Messi is dé beste. Maar Eden is nog jong, hé. Hij heeft het zeker in zich om op een dag de Gouden Bal te winnen."

Tenslotte wilde ook Axel Witsel nog iets kwijt over de sterkhouder van FC Barcelona. "Messi is zo'n speler die een wedstrijd op elk moment kan doen kantelen. Voor wedstrijden tegen zo'n speler doe je het als voetballer. Maar dat wil niet zeggen dat we met schrik op het veld zullen verschijnen. Argentinië is dan wel misschien de favoriet, maar we kunnen hen verslaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties