De vervoersmiddelen van gisteren: tractor en top fuel dragster

De vervoersmiddelen van gisteren: tractor en top fuel dragster
Foto: © Photonews

Gisterenavond kregen we opnieuw twee wedstrijden om onze oren geslagen. Wij vatten dagelijks de wedstrijden samen op een ietwat andere manier, vandaag door enkele vervoersmiddelen onder de loep te nemen.

Door Aernout Van Lindt

Tractor

Wat een gezapig tempo hielden de Europese ploegen er op na in een ronduit fletse partij tussen Frankrijk en Duitsland. Het leek wel alsof beide landen aan het boeren waren in de eigen tuin.

Een snel doelpunt van de Duitsers is dan altijd een slechte zaak: wedstrijd dichtmetselen en rustig uitspelen, terwijl de Fransen onmondig bleken en geen extra versnelling konden ontwikkelen.

Top Fuel Dragster

Heel ander niveau kregen we later op de avond tijdens Colombia tegen Brazilië. Is het de pure passie, of is er doping in het spel? Dat zal nog moeten blijken, maar wat in ieder geval wel het feit was: 90 minuten lang werd er gelopen voor dood.

En ja, het was ook een bitse partij - waarbij al eens iemand in het decor belandde. Maar dat hoort bij het dragracen, dat nu eenmaal gaat over snel rijden en vooral heel snel optrekken.

Lees ook 'de film van de openingsmatch' ,'het menu van dag 2' ,'de spelletjes van dag 3' ,'de sporten van dag 4' , 'de sprookjes van dag 5' , 'de stripfiguren van dag 6' , 'de films met DiCaprio van dag 7' , 'de bijbelse figuren van dag 8' , 'de steden van dag 9' ,'het weer van dag 10', 'de Jommekesalbums van dag 11' , 'de Kiekeboesalbums van dag 12' , 'de televisiereeksen van dag 13' , 'de muziek van dag 14'  , de quotes van De Saedeleer van dag 15' , 'de dieren van dag 16' , 'de sporters van dag 17' ,'de quotes van Jan Mulder van dag 18' en 'de artiesten van dag 19' gerust nog eens na.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties