Brazilianen maken vergelijking incident Neymar met fout Messi op Witsel

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Brazilianen maken vergelijking incident Neymar met fout Messi op Witsel
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De actie waarbij Neymar zijn ruggenwervel brak blijft over de tongen gaan hier in Brazilië. De FIFA bekijkt intussen het incident. Een schorsing hangt in de lucht. Ook Messi stond gisteren in een televisieprogramma even in het oog van de storm. Zijn venijnige trap op Witsel trok de aandacht.

"Het disciplinair comittee van de FIFA analyseert momenteel alle elementen. Dat zijn de camerabeelden en het verslag van de scheidsrechter. Daarna wordt beslist of er al dan niet actie ondernomen wordt", aldus woordvoerdster Delia Fischer op een persconferentie.

De Braziliaanse bond wacht die beslissing niet af en zou al klacht ingediend hebben. Zuñiga is intussen publieke vijand nummer één in Brazilië. De Colombiaan van Napoli kreeg al doodsbedreigingen op sociale media.

Verder wordt de actie van Zuniga vergeleken met een tackle van Messi op Witsel van gisteren. De kleine Argentijn plantte zijn knie immers hard op het staartbeen van Witsel. De Brazilianen trekken de lijn door en op televisie opperde men al een schorsing voor Messi. Zover zal het volgens ons echter niet komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties