Wat nu met Mario Balotelli?

Wat nu met Mario Balotelli?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Balotelli haalde zich de afgelopen weken de woede van een hele natie over zich. De Italiaan leek te moeten vertrekken bij AC Milan, maar Inzaghi sluit hem nu toch opnieuw in de armen.

Balotelli is en blijft een enfant terrible. De Italiaan met Ghanese roots liet zich al ettelijke keren negatief opmerken. De spits gooide al dartspijltjes naar jeugdspelers, ontstak vuurwerk in zijn badkamer en manifesteerde zich niet bepaald als het toonbeeld van harde trainingsarbeid.

Op het afgelopen WK werd de Squadra Azzura uitgeschakeld in de groepsfase, wat resulteerde in een storm van verwijten aan het adres van Balotelli. Super Mario vond de kritiek onterecht en postte een foto op Instagram waarbij hij met een geweer in de lens mikte. Als bijschrift: “Big kiss for all the haters!”

Heel Italië spuwde Balotelli uit voor deze actie en zijn trainer bij Milan was hem dan ook liever kwijt dan rijk. Een transfer kwam er nog niet en het fel geïnteresseerde Arsenal richtte zijn pijlen reeds op andere transferdoelwitten.

Inzaghi besloot dan maar om Balotelli te vergeven. “Mario zal hongerig terugkeren bij Milan” liet de oefenmeester al weten, waarmee hij aangeeft op zijn spits te rekenen voor komend seizoen. De uitzonderlijke kwaliteiten van Balotelli staan buiten kijf, maar of de Italiaan zijn fratsen ooit achterwege kan laten is maar zeer de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties