Anderlecht wint oefenpot, Club en Genk blijven steken op gelijkspel

Jens Jacobs
| 10 reacties

Cercle Brugge – Westerlo 0-1

Het duel tussen de eersteklassers eindigde in een nipte zege voor de Kemphanen. Aoulad, die gisteren pas tekende, maakte het enige doelpunt.

Deinze – Club Brugge  1-1

Club bleef steken op een gelijkspel tegen de derdeklasser. Buysse en Sabala verzorgden de doelpunten. Voor een uitgebreid matchverslag : http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2014-07-16/club-brugge-laat-zich-verrassen-bij-derdeklasser-deinze?ref=team_news

RFC Liège – Anderlecht 0-2

De bezoekers zagen twee spitsen scoren. Aleksander Mitrovic zette de 0-1 op zijn naam, maar miste wel (opnieuw) een penalty. Op het uur werd hij vervangen door Armenteros. De Zweed wist vrijwel meteen de 0-2 tegen de netten te duwen. Armenteros leek overbodig bij de landskampioen, maar wist nu toch te scoren.

Lokeren – Mechelen 1-1

Lokeren speelde 1-1 gelijk tegen de ex-club van Trainer Maes. Remacle en Adesanya pikten hun doelpuntje mee. Voor een uitgebreid matchverslag: http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2014-07-16/lokeren-houdt-geen-al-te-beste-generale-repetitie-met-oog-op-supercup

Genk - RS Belgrado 1-1

Gent – Saint-Etienne 2-0

Gent oefende tegen de Franse subtopper Saint-Etienne. Bij de rust stond het 1-0, een penaltydoelpunt van aanwinst Pollet. Raman legde na rust de eindstand vast.