Definitief gedaan of...? Van Holsbeeck pokert om Kanu

Definitief gedaan of...? Van Holsbeeck pokert om Kanu
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Verschillende media melden vandaag dat de transfer van Rubenilson Kanu naar Anderlecht definitief van de baan is. De deur staat echter nog op een kiertje als de Russen akkoord gaan met het ultimatum dat Herman Van Holsbeeck gesteld heeft.

Van Holsbeeck zat gisterenavond aan de onderhandelingstafel met het Russische Terek Grozny. Er was een akkoord afgesproken, maar op het laatste moment wilden de Russen nog iets meer vangen voor de Braziliaan. Van Holsbeeck had een deal goedgekeurd waarbij er twee miljoen in schijven betaald zou worden en via bonussen zou dat kunnen oplopen tot 2,4 miljoen.

De Russen probeerden meer uit de brand te slepen en een telefoontje naar voorzitter Vanden Stock later ging Van Holsbeeck daarmee niet akkoord. Met Kanu zelf was alles al in kannen en kruiken, maar Terek stapte wel weg. Al weet Van Holsbeeck ook dat er geen enorme belangstelling is voor de middenvelder en dat Terek mogelijk nog op zijn stappen zal terugkeren. 

Indien niet, komt Kanu niet, want Anderlecht is niet van plan zijn voorstel nog bij te stellen. De manager van paars-wit gokt dus...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties