109.000 fans zien Man U winnen van Real

Manchester United heeft het in de Champions Cup met 3-1 gehaald van Real Madrid. De Champions Cup is een vriendschappelijk toernooi in de Verenigde Staten en de Amerikanen liepen storm voor het duel. Liefst 109.000 supporters waren in het stadion.

Man U begon sterk aan de partij en scoorde ook snel. Welbeck zette voor en Ashley Young trapte het leer binnen. Real vocht terug en kreeg een penalty die door Gareth Bale probleemloos werd omgezet. Diezelfde Bale probeerde even later een fantastische omhaal, maar doelman De Gea stond goed opgesteld.

Een snelle eerste helft met nog een aantal kansen voor beide partijen, maar toch was het Man U dat met een voorsprong mocht gaan rusten. Young zette deze keer de bal zelf voor en Rooney tikte binnen. Al is er wel discussie over dat de aanvaller het leer nog aanraakte of niet.

In de tweede helft bracht Ancelotti - op vraag van het publiek - dan eindelijk Cristiano Ronaldo in het veld. Hij kon het tij echter niet meer keren en Chicharito maakte er zelfs nog 3-1 van.