Ibrahimovic scoort twee keer, maar is tevens kop van jut

PSG heeft op de openingsspeeldag van de Ligue 1 2-2 gelijkgespeeld op het veld van Stade Reims. Zlatan Ibrahimovic scoorde twee keer, maar miste ook een penalty en een opgelegde kans.

Zlatan was al na zeven minuten goed voor een doelpunt. Een kwartiertje later kon hij de wedstrijd in een beslissende plooi leggen, maar hij miste de strafschop die hij zelf (en onverdiend) had uitgelokt. Daarvoor had hij ook al een wenkende kans tegen de paal getrapt terwijl de doelman in geen velden of wegen te bespeuren was.

Reims profiteerde van de missers en kwam op gelijke hoogte via Oniangue. En nog voor de rust maakte Antoine Devaux er zelfs 2-1 van. Maar natuurlijk was er nog Zlatan om het recht te zetten. De Zweed maakte zijn missers goed met een fantastische stiftbal uit een onmogelijke hoek.