Van een cliffhanger gesproken: blijft Bakkali gewoon bij PSV?

Van een cliffhanger gesproken: blijft Bakkali gewoon bij PSV?
Foto: © photonews

Zakaria Bakkali is misschien wel de Belgische naam waar deze zomermercato al het meest is over gesproken. Maar komt er eigenlijk wel een overstap, is dan maar de vraag? Of kan hij zijn carrière alsnog herlanceren bij de Lampenclub?

Een deal met Defour en verhuizen naar Porto, een mogelijke deal met Anderlecht, een overstap naar Liverpool, ... Of wat dacht je van een transfer naar Atlético Madrid en een uitleenbeurt aan Elche.

Was het een soap, het was al lang voorbij het niveau van Thuis en Familie naar Bold & the Beautiful-normen. Maar is Bakkali dan The Bold of The Beautiful? Zijn carrière nam een jaar geleden een hausse - heerlijk dartelend tegen onder andere Zulte Waregem in de voorrondes van de Champions League, wat hem een selectie voor de Rode Duivels gaf.

Dan maar blijven?

Daarna ging het echter bergaf: blessures, waar hij niet helemaal van herstelde. Vormcrisis, midden in contractcrisis: de jonge Rode Duivel wilde niet bijtekenen bij de Lampenclub en werd ondertussen naar de beloften terugverwezen.

"Het begint een heel erg treurig verhaal te worden", klonk het bij analist Jan Van Halst enkele dagen geleden. En toch schijnt er nu mogelijk licht bij PSV voor Bakkali: met nieuw management zou hij alsnog willen een contractverlenging forceren en zich terug in de ploeg spelen. Een moeilijke opdracht, dat sowieso wel. Interesse in een beurt bij Elche leek hij echter ook zeker niet te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties