Diederik Geypen
| 23 reacties

Met vijf duels werd er ook in de tweede klasse aardig wat gevoetbald. OH Leuven en Patro Eisden wonnen ook hun tweede seizoensmatch.

OH Leuven - Dessel Sport 3-1

De Leuvenaars wonnen hun competitiedebuut na een vroege treffer van Cerigioni. Aan Den Dreef ging het scoreverloop in eerste instantie de andere richting uit. Bennassar zette iets na het halfuur de 0-1 op het bord.

Lang konden de bezoekers uit de Kempen niet genieten van hun voorsprong. Kostovski en Croizet bogen de netelige situatie voor de jongens van Ivan Leko nog voor rust om. In het slot maakte Some er nog 3-1 van.

Roeselare - Woluwe Zaventem 0 - 2

De West Vlamingen, die deze week nog twee huurlingen van AA Gent mochten vervelkomen, keken al na amper 7 minuten op de klok tegen een achterstand aan. De manschappen van Franky Van der Elst gingen naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar het waren de Brusselaars die de stand zelfs konden verdubbelen.