Van Geneugden blijft kalm: "Maar toch vermijden om tegen degradatie te vechten zoals vorig seizoen"

Van Geneugden blijft kalm: "Maar toch vermijden om tegen degradatie te vechten zoals vorig seizoen"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren heeft nog geen enkel punt kunnen verzamelen, maar Ronny Van Geneugden trekt nog niet aan de alarmbel. Gisteren liet ook Dirk Poppe bij ons weten dat er pas eind augustus een competitieve ploeg mag verwacht worden.

Van Geneugden is echter de man er niet naar om de armen te laten zakken. Vorig seizoen bij OHL beleefde hij al genoeg en druk is dan ook iets relatiefs geworden. "Eén keer winnen en we staan in het midden van het klassement", zei de trainer gisteren. De start is voor kleinere ploegen veelal belangrijk, maar bij Waasland-Beveren prediken ze iets anders of... "Toch moeten we zien dat we niet heel het seizoen tegen degradatie moeten vechten. Ze weten hier van vorig seizoen dat zoiets druk meebrengt."

Van Geneugden kreeg er deze week met Addy en Destorme twee aanwinsten bij en die zouden wel eens direct kunnen starten na de wanprestatie tegen Moeskroen. "Het was niet goed tegen Moeskroen. Ik zal dus schuiven met mijn spelers. Thuis tegen Westerlo moeten wij het tempo dirigeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties