Officieel: Jeff Louis dan toch nog naar Standard

Officieel: Jeff Louis dan toch nog naar Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft dan toch nog zijn nieuwe middenvelder beet. Jeff Louis komt voor om en bij de 2 miljoen euro van Nancy naar Sclessin komen. En hij tekende er voor vijf seizoenen. Dat is nu eindelijk ook helemaal officieel.

De Haïtiaanse middenvelder zou voor een som van om en bij de twee miljoen euro voor vijf seizoenen naar Sclessin komen. In 81 wedstrijden voor Nancy en Lorraine stond hij al 15 keer aan het kanon.

De jonge Haïtiaan mocht vorige week 22 kaarsjes uitblazen en staat te boek als een groot talent: vinnig, snel en atletisch. Hij was in Luik en toonde zich trots met een truitje van zijn nieuwe club.

Dan toch nog een akkoord!

En toen liep het fout, vermoedelijk op wat bonussen, op clubniveau. Dan toch geen akkoord, Louis zonder contract terug - op de trein - naar Nancy. De speler zelf gaf in de media aan gedegouteerd te zijn door de zaak en zou desnoods zijn contract uitdoen in Frankrijk om daarna transfervrij te vertrekken.

Dat heeft beide clubs nu aangezet om toch nog verder te gaan in de gesprekken. En Louis mag nu prompt een ticket terug naar Luik boeken: hij tekent er officieel voor vijf seizoenen en mag zelfs meespelen tegen Zenit Sint-Petersburg. Luzon wilde Louis zeer graag, maar zoekt nog enkele extra versterkingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties