"Bij ons heeft Kaminski meer kansen om te spelen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
"Bij ons heeft Kaminski meer kansen om te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu Silvio Proto zijn plek onder de paars-witte lat weer heeft ingenomen is Thomas Kaminski weer naar het achterplan verwezen. De reservedoelman wil verhuurd worden en in ons land komt voorlopig enkel KV Mechelen ter sprake. Wat is hier nu precies van aan? Sportief directeur Fi Vanhoof legt uit.

Dat Malinwa de bewegingen rond Kaminski in de gaten houdt is zeker. "Kaminski is een jonge, Belgische keeper. Natuurlijk denken we aan hem", stelt Vanhoof duidelijk tegenover Voetbalkrant.com. "We kijken alles na wat nuttig kan zijn voor de ploeg. En daar hoort hij zeker bij."

Voorlopig nog geen contacten met Kaminski

Met de speler in kwestie is tot op heden nog niet gesproken. "Er is voorlopig nog geen contact geweest met Kaminski", gaat de sportief manager voort. "We weten niet of hij zelf openstaat voor een komst naar Mechelen. Ik lees dat hij graag wil spelen. Goed, bij ons heeft hij daar misschien wel meer kans toe."

Voor het zover komt, moeten eerst Tomislav Pacovski of Wouter Biebauw - beiden na dit seizoen einde contract - vertrekken. En die kans bestaat. "Dat kan altijd", aldus Vanhoof. "Als Biebauw niet speelt kan het goed zijn dat, zolang de transfermarkt open is, er een club komt aankloppen. Als we nu iemand van de hand kunnen doen, gaan we het niet laten om nog iets te rapen. Op dat moment wordt Kaminski een zeer interessante optie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties