PSV behoudt maximum

Caroline Tonnelier
| 3 reacties

PSV behoudt ook na vier speeldagen het maximum van de punten. Erg overtuigend was het niet tegen Vitesse, maar er werd wel met 2-0 gewonnen.

Op basis van vorig seizoen is het duel tussen PSV en Vitesse een topper, maar de ploeg uit Arnhem pakte dit seizoen nog maar één punt. Het blijft wachten op een eerste overwinning voor de mannen van Peter Bosz, want ook tegen PSV zat een zege er niet in.

De eerste helft had weinig om het lijf in het Philipsstadion en in de beginfase was Vitesse zelfs de betere ploeg. Met de rust in zicht kwam PSV beter in de match. Narsingh vond doelman Velthuizen op zijn weg en Depay zag zijn uithaal vanop zo'n veertig meter op de dwarslat uiteenspatten.

De Jong en Maher scoren

In het begin van de tweede helft was Luuk De Jong wel trefzeker. Met zijn eerste van het seizoen bracht hij de thuisploeg op voorsprong. In het slotkwartier kwam Vitesse nog aandringen, maar het was uiteindelijk PSV dat nog eens kon scoren. In blessuretijd besliste Maher de wedstrijd helemaal.