Scheidsrechterscommissie is bezig met klacht Beerschot-Wilrijk

Scheidsrechterscommissie is bezig met klacht Beerschot-Wilrijk
Foto: © SC

De Centrale Scheidsrechterscommissie (CSC) van de KBVB houdt zich de volgende dagen bezig met de klacht van Beerscho-Wilrijk omtrend de discutabele strafschop in de bekermatch tegen KSK Heist. De vierdeklasser wil dat de match herspeeld wordt.

Beerschot-Wilrijk maakte zijn klacht binnen de reglementair bepaalde termijn van 24 uur na de wedstrijd (24 augustus) over aan de bondsinstanties, die het vervolgens overmaakten aan de Geschillencommissie. Die besliste echter dinsdag ter zitting ‘niet bevoegd’ te zijn om te oordelen over deze zaak. Volgens de Geschillencommissie is de klacht van Beerschot-Wilrijk spek voor de bek van de Centrale Scheidsrechterscommissie.

Bij de CSC bevestigen ze dat ze met het dossier bezig zijn, weet Belga. Er is een onderzoek gaande, dat intern gebeurt en waar de commissie voorlopig geen commentaar op wil geven. Binnenkort zal een zittingsdatum bepaald worden waarop de clubs (en eventueel ook de scheidsrechter van dienst, in dit geval Denis Vanbecelaere) uitgenodigd zullen worden om hun versie van de feiten te geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties